GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Átlagosan 2 munkanapon belül, de Magyarországon belül 4 munkanapon belül garantáljuk, hogy kiérkezik a termék. Budapesten belül, akár már aznap és hétvégén Budapesten is kiszállítunk. Külföldre sok mindenen múlik, de 1-2 hét alatt megérkezik oda is a csomag?

Törés és minőség garanciát.


Előbbi arra az esetre, ha a szállítás közben megsérül a termék, úgy a terméket újra küldjük, vagy visszafizetjük az árát.


A minőség garanciát, pedig, hibás bor kapcsán vállalunk. Ezt a bort visszaküldve és bevizsgáltatva tudjuk eldönteni, valóban hibás volt-e. Fontos, hogy a borból legfeljebb 200 ml hiányozhat és eredeti dugót is kérjük vissza hozzá.

Mivel online bor vagyunk és pincénket csak tárolásra használjuk ezért csak online lehet megrendelni a borokat. Próbáljuk minél több információval segíteni a vásárlót, hogy anélkül is jól tudjon dönteni, hogy kezébe veszi a palackot. Ha ez sem elég írjon nekünk és minden kérdésre igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni.

Magyarországon belül 2400 forint. 15.000 Ft feletti rendelésnél elengedjük a szállítási költséget. A szállítási költséget enm mi szabjuk meg, hanem a csomagszállító cég.

Bármennyit. Egy csomagban viszont legfeljebb 6 palack bort tudunk biztonságosan elpostázni. Ettől nagyobb rendelést két, vagy több csomagban küldünk, de érkezése egyszerre fog történni.