ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Általános Szerződési Feltételek

1.1. (ÁSZF Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Ivády Dávid László egyéni vállalkozó (székhely: 1145, Budapest, Erzsébet királyné útja 29/a. 1/3. adószám: HU 69452479), mint szolgáltató (“Kereskedő”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

1.2. Kereskedő adatai: Ivády Dávid László egyéni vállalkozó
A kereskedő székhelye: 1145, Budapest, Erzsébet királyné útja 29/a. 1/3.
A kereskedő elérhetősége: info@liberpack.com
Nyilvántartási száma: 53203544
Adószáma: HU 69452479
Adatvédelmi nyilvántartási száma:Engedély száma:
A tárhely-szolgáltató adatai: Magyar Hosting Kft. Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 1132

1.3. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.
1.4. Az ÁSZF 2019.02.17.-től korlátlan ideig hatályos.
1.5. Amennyiben a természetes vagy jogi személy (továbbiakban: Ügyfél) a weboldalon található termékekért a weboldalon megrendelést kezdeményez, és annak ellenértékét teljesíti, úgy létre jön az Ügyfél és a megrendelt árut kézbesítő vállalkozás (továbbiakban: Kereskedő) közötti szerződés.

2. A termék megvásárlására nem jogosult mindenki. A vállalkozás kizárólag Magyarország területére jogosult értékesíteni. Amennyiben az Ügyfél szeretné Magyarországon kívül rendelni, az a megrendelés jogosulatlan, nem teljesíthető megrendelés.

2.1. Az a természetes vagy jogi személy, akinek engedélye van az Európai Unión belüli alkohol kis és nagykereskedelmére nem jogosult a terméket megvásárolni. A termék kizárólag saját használatra, vagy ajándék adás céljából használható fel. Az jogszabályokat figyelembe véve egy természetes személy, vagy jogi személy legfeljebb 15 csomag (45 palack) terméket vásárolhat egyszerre. A termék mindenféle továbbértékesítése törvénybe ütközik.
A terméket csak 18 éven felüliek vásárolhatják meg.
2.2. A Kereskedő a fentiek be nem tartása végett, vagy ha úgy gondolja, megtagadhatja az értékesítés teljesítését. Amennyiben a Kereskedő megtagadja az teljesítést, úgy azt az Ügyfélnek 5 munkanapon belül elektronikusan tájékoztatja és a befizetett összeget legkésőbb 30 naptári napon belül visszautalja.

3. Ügyfél kötelezettségei

3.1. Az ügyfél jogosult a megvásárolt termék megszerzéséhez, amennyiben annak teljes összege ki lett egyenlítve. Az Ügyfél köteles a megrendelés helyszínét pontosan megadni a Kereskedő erre feltüntetett felületén. A téves cím következtében kiszállított termék kapcsán felmerülő extra költségeket az Ügyfélnek köteles kielégítenie.
3.2. A megvásárolt termék kapcsán személyes adatokat kér el a Kereskedő. Az ehhez fűződő adatkezelési jogszabályok az alábbi helyen érhetően el ászf.
3.3. A megvásárolt termékek az alábbi jogcímen kerülnek teljesítésre: 472501 Ital-kiskereskedelme, 463402 Ital-külkereskedelme.
4.1 Megvásárolható termékek. A termékek részletes leírása a Termék menüpont alatt található.
4.2 Amennyiben rendelkezik akciós kóddal azt a bankkártyás fizetés menüben tudja érvényesíteni. Amennyiben az akciós kód nem működik, úgy az info@liberpack.com címen kell felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

5. Rendelés menete
5.2. A rendelést online lehet megtenni. A kiválasztott termékek a kosár menüpontba kerülnek bele. A kosár menüben stornózható az összes termék, vagy azok mennyiségének növelése. A végleges vásárlást a kosár menüben a vásárlás teljesítése gomb-ra kattintva lehet elvégezni. Ezek után egy külső elektronikus fizetési rendszer a Paylike–ra irányít, ahol a bankkártya adatainak megadásával egyenlítheti ki a vásárlást. A vásárlást követően a megadott e-mail címre egy értesítést fog kapni, ami tartalmazza a rendelés visszaigazolását. A következő bankkártyákat fogadjuk el Visa, Maestro és MasterCard. Bármilyen más típusú kártyával történő vásárlási kísérletet nem tudunk garantálni. Amennyiben más típusú bankkártyával rendelkezik, úgy lehetséges a vásárlást utalással teljesíteni, ez ezesetben mindenképpen vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@liberpack.hu címen.
5.3 A termékeket kizárólag online, az Ügyfél által kiválasztott futárszolgálattal szállítva lehet kézhez venni. A Kereskedő webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Kereskedőhöz, illetve az Ügyfélhez megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

6. A megrendelések feldolgozása és teljesítés

6.1, Ha a Kereskedő a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Kereskedőnem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

7. Online fizetési tájékoztató

Bankkártyás fizetés Paylike rendszerén keresztül. Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával a Paylike rendszerén
keresztül.

Paylike
E-mail:hello@paylike.hu ,
Telefonszám:+45 78 75 51 61 ,
Cím:P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia,
https://paylike.hu/.

A VitaHelp Kft semmilyen körülmények között nem fér hozzá a bankkártya, vagy a hitelkártya adataihoz, nem is kezeli azokat. Adatait a Paylike biztonságos rendszerén keresztül kezeli. Banki partner- Paylike – A banki szolgáltatásokat a Clearhaus A/S (FT-no. 22006) biztosítja, amely hitelesítve van a dán pénzügyi felügyelet által és a Mastercard és Visa Principal Member tagjának minősül.

A Paylike támogatja a 3-D Secure rendszert. A 3-D Secure szolgáltatás MasterCard-al és Visaval is használható. A 3-D Secure engedélyezésével kártya tranzakcióit biztonságosabbá teheti. A 3-D Secure egy protokoll, aminek célja az online kártya tranzakciók biztonságának növelése. A biztonsági szolgáltatás a Visa-nál “Verified by Visa”, a MasterCard-nál pedig a “MasterCard SecureCode” néven működik. Probléma esetén elsősorban velünk vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Fizetés lépései

Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
Ezt követően Ön átkerül a pénztár oldalra, ahol a megrendelő űrlap kitöltése után a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.
Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről

KÁRTYAELFOGADÁS

Mely bankok kártyái alkalmasak internetes fizetésre?

Minden olyan VISA és Mastercard/Maestro kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyák.

8. Garancia, jótállás

8.1. Termékeinkre minőségi garanciáttudunk vállalni. A borok kis százaléka 1-2% úgynevezett dugós bor lesz, ami a rossz minőségű parafadugóknak köszönhető. Amennyiben a bor minősége kifogásolható, úgy azt be tudjuk vizsgálni. A bevizsgáláshoz szükséges a bor eredeti kupakjával lezárni a felbontott bort. Ezt követően a bort vissza kell juttatni a Kereskedőnek a 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 29/a. 1/3. számra. Ezt megelőzően a Kereskedőt mindenképen értesíteni kell a info@liberpack.com elérhetőségen. A Kereskedő írásos beleegyezése nélkül a termék visszaküldése nem garantálja annak megtérítését. A megkapott termék ezt követően borszakértőhöz kerül, aki a bort megvizsgálva a Kereskedőnek jelzi azt, hogy a bor valóban rossz minőségű, romlott volt. Pozitív elbírálás esetén a Kereskedő és a Vevő közösen egyezik meg, hogy milyen módon téríti meg a kárt.

Amennyiben sérült, meghibásodott terméket kap kézhez, minden esetben ezt jelezze a Kézbesítő cégnek. Az átvételről mindenképen készítsen fotót és a Kézbesítő cégtől is kérjen igazolást erről. Amennyiben a termékben nem a megrendelt áru szerepel, úgy azt jelezze ügyfélszolgálatunknak az info@liberpack.com címre. Az áru kézhezvételétől számítva 14 napon belül bármikor elállhat a vásárlástól. Ez esetben a kézbesítést követő 14 napon belül vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal info@liberpack.com. Amennyiben el szeretne állni a vásárlástól úgy vállalatunk csak a termék árát tudja visszatéríteni. A visszaküldés költségét vállalatunk nem tudja biztosítani, így azt saját költségen tudja megtenni. Kérjük, semmilyen esetre se küldjék vissza a csomagot, mindaddig, amíg azt nem egyeztették le ügyfélszolgálatunkkal. A visszafizetés minden esetben forintban (HUF) történik. Amennyiben a visszafizetés nem forint számlára érkezik, az árfolyam átváltási különbségekből eredően eltérések lehetnek. Ennek értékét nem tudjuk biztosítani.

8.2 A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

9. Termék felhanszálása
9.1Az üvegekben található bor a teljesítés alatt felrázkódott, ezért a benne található kemikáliák felzavarodottsága miatt javasolt fogyasztás előtt minimum 24 órát az üvegeket fekve pihentetni. Fogyasztás előtt a borokat érdemes 10-12 Celsius fokra enyhén lehűteni.

10. Minden a www.liberpack.hu weboldalon található hang, kép és írott anyag Ivády Dávid László egyéni vállalkozó tulajdonát képez. Az ott talált képek, szövegrészek és egyéb anyagot felhasználása, Ivády Dávid László írásbeli felhatalmazása nélkül tilos. Jogosulatlan felhasználás esetén 100.000 – 500.000 forintos kártérítést fizetendó a károsult részére. 

10. A vállalkozás banki adatai:
Raiffeisen Bank Zrt.
1054 Budapest, Akadémia u. 6.
folyószámla
HU62-12010611-01669944-00200003